Behandling af celleforandringer på livmoderhalsen

Bliv undersøgt og behandlet i et trygt miljø

Hvis du kunne tænke dig at få undersøgt og eventuelt behandlet celleforandringer på livmoderhalsen, så hjælper vi dig gerne i vores gynækologiske klinik. Vores specialuddannede læger har mange års erfaring, og vi undersøger og behandler derfor celleforandringer på livmoderhalsen med stor ekspertise. Vi lægger samtidig stor vægt på at gøre det i et afslappet og trygt miljø, så du kan føle dig sikker, når du kommer herind.

Vores klinik ligger i Hellerup, og du kan derfor komme forbi til en konsultation med vores gynækolog, hvis du eksempelvis bor i Gentofte, Lyngby eller København.

Hvad er celleforandringer på livmoderhalsen

Celleforandringer på livmoderhalsen behøver ikke være forstadier til kræft. Det kan også skyldes infektion eller heling efter tidligere infektion med virussen, human papillomavirus (HPV). Både infektion med HPV og celleforandringer forekommer ofte uden symptomer, og 80 % af alle danske, seksuelt aktive kvinder får i løbet af deres liv HPV virus. For langt de fleste forsvinder virus igen, men i nogle tilfælde bliver det en kronisk infektion, der kan udvikle sig til celleforandringer.

​Celleforandringer er ikke kræft, og næsten alle kvinder, der får konstateret celleforandringer, bliver helbredt. Ubehandlede celleforandringer på livmoderhalsen kan dog udvikle sig til livmoderhalskræft, og vi anbefaler derfor yderligere undersøgelser og eventuelt behandling.

I den forbindelse kan vi tilbyde dig en KBC-undersøgelse, der består af en kikkerundersøgelse af livmoderhalsen (kolposkopi), små vævsprøver (biopsier) samt et lille skrab fra livmoderhalsen (cervixskrab). På baggrund af disse prøver kan vi efter to uger giver dig et svar på, hvilken grad af celleforandringer, der er tale om, og vejlede dig i forhold til dit videre forløb.

Kontakt os og bestil en tid til en undersøgelse

Hvis du gerne vil have undersøgt, hvorvidt du har celleforandringer på livmoderhalsen, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os og bestille en tid. Vores dygtige og venlige personale står klar til at tage godt imod dig i klinikken og hjælpe dig med et trygt og sikkert forløb. Vi kan også hjælpe dig med opsætning af spiral

Firmainformation​

Strandvejen 64 H st​.

2900 Hellerup - Find vej her

​​Telefon: 39 40 72 42

CVR:​ 35290788

​Find vej

Hvis du kommer med offentlig transport kan du enten tage bus 1A eller bus 21 ​fra Hellerup station for at komme hen til klinikken.​

Åbningstider​

​Klinikkens åbningstider:

Mandag – onsdag: kl. 8.15-15.45

Torsdag: kl. 07.30-13.00

Fredag lukket.

Telefonisk tidsbestilling:

Mandag - torsdag kl. 09.00-12.0

​Mail os via Lægevejen.dk

Hvis du ønsker at maile til klinikken kan du oprette dig på Lægevejen her og sende mail via denne når du er oprettet.​