OPSÆTNING AF SPIRAL I VORES KLINIK

Ønsker du at få opsat en spiral, så kan vi gøre det her i vores gynækologiske klinik i Hellerup. Her tilbyder vi en række forskellige gynækologiske behandlinger, herunder opsætning af spiral.

Hvis du leder efter en speciallæge i gynækologi i nærheden af Gentofte, Lyngby eller København, som kan hjælpe dig med spiralopsætning, så er du velkommen til at komme forbi os.

Opsætning af kobberspiral og hormonspiral

Vi kan tilbyde opsætning af spiral med to forskellige typer af spiraler: kobberspiral og hormonspiral. Du kan herunder læse mere om, hvordan de hver især virker som præventionsmiddel.

Kobberspiralen består af et T-formet plastikskelet, som er omviklet med kobbertråd. Kobberet nedsætter sædcellernes bevægelighed og påvirker slimhinden i livmoderen, så eventuelt befrugtede æg ikke kan sætte sig fast. En kobberspiral virker med det samme og beskytter mod graviditet i 5 år med en sikkerhed på 98-99 %. En kobberspiral kan give bivirkninger med kraftigere og lidt længerevarende blødninger samt flere menstruationssmerter.

Hormonspiralen består ligeledes af et T-formet plastikskelet. Det afgiver dagligt estagenet levonorgestrel, der påvirker slimhinden i livmoderen, så den bliver tynd, og eventuelt befrugtede æg ikke kan sætte sig fast. Derudover påvirker det sekretet i livmoderhalsen, hvorfor sædceller får svært ved at trænge ind i livmoderhalsen. Hormonspiralen fungerer præventivt med en sikkerhed på 99 %, og kendte bivirkninger kan være pletblødning, menstruationssmerter, uren hud, brystspændinger og hovedpine.

Når du får foretaget opsætning af spiral i vores klinik, uanset om det er med en hormonspiral eller kobberspiral, sørger vi at gøre det med stor omhyggelighed. Derudover kommunikerer vi med dig i øjenhøjde, så du hele tiden ved, hvad vi gør.

Kontakt os og bestil en tid til opsætning af spiral

Hvis du vil høre mere om de to forskellige spiraltyper, eller hvis du vil bestille en tid til opsætning af spiral på vores klinik, så kan du altid kontakte os. Her bliver du altid mødt af en behagelig atmosfære og imødekommende og professionelt personale, der tager godt hånd om dig.​ Vi undersøger også for celleforandringer på livmoderhalsen.

Firmainformation​

Strandvejen 64 H st​.

2900 Hellerup - Find vej her

​​Telefon: 39 40 72 42

CVR:​ 35290788

​Find vej

Hvis du kommer med offentlig transport kan du enten tage bus 1A eller bus 21 ​fra Hellerup station for at komme hen til klinikken.​

Åbningstider​

​Klinikkens åbningstider:

Mandag – onsdag: kl. 8.15-15.45

Torsdag: kl. 07.30-13.00

Fredag lukket.

Telefonisk tidsbestilling:

Mandag - torsdag kl. 09.00-12.0

​Mail os via Lægevejen.dk

Hvis du ønsker at maile til klinikken kan du oprette dig på Lægevejen her og sende mail via denne når du er oprettet.​